Coronavirus – Apotheek Duivenstede – Hoogeveen

Apotheek Duivenstede

Apotheek Duivenstede

Welkom bij Apotheek Duivenstede. Via onze website kunt u 24 uur per dag terecht voor vragen, bestellingen en informatie over geneesmiddelen. Wij staan voor u klaar op werkdagen van 8 tot 18 uur. En daarbuiten verwijzen wij u door naar de Spoedzorgapotheek in het Bethesda ziekenhuis.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Duivenstede bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Coronavirus

In verband met het coronavirus hebben wij enkele veranderingen moeten doorvoeren in onze dienstverlening.

Allereerst – wij zijn gewoon open met onze gebruikelijke openingstijden, om u van farmaceutische zorg te kunnen blijven voorzien. Om u en onszelf te beschermen, hanteren wij als preventieve maatregel dat wij u helpen via de sluis. In de wachtruimte voor de sluis mag maximaal één persoon tegelijk wachten. Uiteraard mag u bijvoorbeeld uw kind of partner mee naar binnen nemen. Indien al iemand in de wachtruimte wordt geholpen, verzoeken wij u vriendelijk om even buiten te wachten tot u aan de beurt bent.

Om de wachttijd aan de balie zo kort mogelijk te houden, wilt u de volgende punten in acht nemen:

  • Wilt u uw herhaalrecepten zo veel mogelijk via de huisarts aanvragen.
  • Wilt u uw vragen zo veel mogelijk telefonisch of per mail (info@apotheekduivenstede.nl) stellen.
  • Als u uw medicijnen thuis bezorgd wilt hebben, graag. Laat u het ons dan weten. Wij bezorgen iedere werkdag.
  • Indien u uw medicijnen thuis bezorgd krijgt, ontvangt u een eventuele rekening (voor een bijbetaling of zelfzorg bijvoorbeeld) achteraf per post.

Tenslotte wijzen wij u er op dat wij patiënten zo kort mogelijk laten wachten. Om die reden kan het zijn dat wij u vragen om later terug te komen om uw medicijnen op te halen (of dat wij het later bij u bezorgen).

Dit beleid blijft in ieder geval bestaan zo lang als dergelijke beperkingen omtrent coronavirus door onze overheid geadviseerd worden. Wij danken u hartelijk voor uw begrip.

Team apotheek Duivenstede.