Diensten en werkwijze – Apotheek Duivenstede – Hoogeveen

Apotheek Duivenstede

Apotheek Duivenstede

Welkom bij Apotheek Duivenstede. Via onze website kunt u 24 uur per dag terecht voor vragen, bestellingen en informatie over geneesmiddelen. Wij staan voor u klaar op werkdagen van 8 tot 18 uur. En daarbuiten verwijzen wij u door naar de Spoedzorgapotheek in het Bethesda ziekenhuis.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Duivenstede bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Diensten en werkwijze

Middels onze website informeren wij u graag over onze dienstverlening. Beweeg uw muis over de menuoptie “Diensten en werkwijze” om te zien welke diensten wij allemaal aanbieden.

Herhaalservice

Herhaalservice is bij een aantal huisartsenpraktijken in Hoogeveen mogelijk. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact op om hier gezamenlijk een afspraak over te maken.

Inloopspreekuur

Apotheek Duivenstede heeft een inloopspreekuur. Tijdens het inloopspreekuur kunt u terecht voor uiteenlopende vragen over de genees- en hulpmiddelen die u gebruikt. U kunt bellen voor een afspraak óf ’s morgens tussen 10.00 en 12.00 uur naar de apotheek gaan.

24-uurs afhaalautomaat

Vanaf heden is het mogelijk om uw medicatie in Pesse af te halen in een afhaalautomaat. De automaat bevindt zich naast Green Planet (Bultinge 2 te Pesse). U ontvangt een e-mailbericht met afhaalcode op het moment dat de medicatie klaarligt. Aanmelden voor deze service? Dit kan door langs te komen, telefonisch of via de Mijn MedicijnenApp.

Afhaalbericht

Indien wij beschikken over uw e-mailadres zullen wij automatisch aan u laten weten wanneer uw medicatie gereed is in de apotheek.

Bezorgservice

Onze bezorgers rijden doordeweeks dagelijks door Hoogeveen en omstreken voor het bezorgen van medicatie en hulpmiddelen. Bent u niet in staat om naar de apotheek te komen? Wij komen dan graag bij u aan de deur.

Aanvullende diensten?

Heeft u tips voor ons om onze service verder te verbeteren, dan komen wij graag met u in contact!